Kuva Radio Dei.

Tiistaina  3.10.2017 klo 19 vierailee toimittaja ja keskustelun vetäjä Laura Siltala teatterin suurella näyttämöllä.

Lauran talk showssa ovat vieraina

     • muusikko Sari Kaasinen
     • kirkkoherra Tapani Nuutinen
     • yrityskouluttaja Tapani Skyttä.

Musiikista vastaa Antti Kleemola.

Radio Dei
toteuttaa juhlavuotensa kunniaksi viidellä paikkakunnalla Ilta Lauran kanssa –talk shown teemalla Ainut elämä. Ilta Lauran kanssa -illoissa pureudutaan elämän ainutlaatuisuuteen meille annettuna lahjana.

Toimittaja Laura Siltala haastattelee jokaisessa illassa paikkakunnalta kotoisin olevia tai siellä nyt vaikuttavia merkittäviä henkilöitä eri aloilta. Tässä talk show’ssa myös musiikilla on keskeinen rooli Antti Kleemolan johdolla, illan vieraiden maustamana.

Mikä illan vieraiden elämän merkittävin asia on? Miten he ovat löytäneet oman kutsumuksensa? Mitä sen toteuttaminen on heiltä vaatinut, mitä toisaalta antanut? Minkä avulla he ovat vastatuulessa jaksaneet jatkaa eteenpäin, vaikka tiekin olisi välillä kovin kuoppainen? Ovatko vieraat päässeet elämässään toteuttamaan omia unelmiaan?

Ilta Lauran kanssa -talk show on ainutlaatuinen liveformaatti, jossa keskustelut ovat yhtä aikaa sekä syvällisiä että viihteellisiä. Laura Siltala on juontanut omaa talk showtaan kymmenen vuoden ajan ympäri Suomea ja Radio Deissä viikoittaista Tunti Lauran kanssa -keskusteluohjelmaa.

Ainut elämä -illassa vieraat valottavat avoimesti elämäntarinoitaan ja haastavat yleisöä miettimään oman elämänsä merkitystä ja koordinaatteja.

Lisätietoja
http://www.iltalaurankanssa.fi/