Korkearesoluutioiset, painokelpoiset kuvat voit ladata täältä (zip 135 MB).
”Esitys oli tosi hyvä kyllä sai nauraa.
Lisää vaan tälläsiä!
Kyllä tullaan Lappeenrannasta katsomaan.”

Koukussa-farssi on Joensuun kaupunginteatterin huippuhauska esitys vaikka iloiseen illanviettoon!

John Smith on aivan tavallinen lontoolainen taksikuski. Elämä on mallillaan, onnellinen avioliitto, jossa yksi lapsi.

Paitsi että Johnilla ydinperheitä on kaksi, yhtä aikaa; kahden vaimon lisäksi toisesta liitosta teini-ikäinen tyttö, toisesta teini-ikäinen poika. Mutta mitäs pienistä, kaksoiselämän ylläpitäminenhän on pelkkä järjestelykysymys.

Hyvin on mennyt jo viimeiset 18 vuotta!

Kunnes. Lapset ovat tavanneet netissä chat-palstalla, tykästyneet ja päättäneet tavata kasvotusten. Tie katastrofille on auki.

Lapset eivät voi seurustella, vaimot eivät saa kohdata! Alkaa epätoivoinen taistelu pyrkimyksenä pitää perheet erillään.

Taistelutoveriksi joutuu tahtomattaan myös Stanley, Johnnyn alivuokralainen, jonka suunnitelmat leppoisasta rantalomasta yhdessä muistisairaan isän kanssa torppaantuvat heti alkumetreillä.

Seuraa vauhdikas, tapahtumarikas ja uskomattomia käänteitä sisältävä tilanteiden ketju, jossa Johnin virittämät langat alkavat kiertyä umpisolmuun. Farssi pitää otteessaan yllätykselliseen loppuhuipennukseen saakka, joka viimeistään vie katsojiltakin jalat alta – se parhaiten nauraa joka viimeksi nauraa!

”Mitäs pienistä, kaksoiselämän ylläpitäminenhän on pelkkä järjestelykysymys!”

Brittifarssin kuninkaaksikin kutsuttu Ray Cooney (s. 1932) on teatterin monitoimimies. Yli 60-vuotisen uransa aikana  hän on toiminut niin näyttelijänä, ohjaajana, tuottajana kuin kirjailijanakin sekä komediateatterinsa taiteellisena johtajana. Arvostetun  ja palkitun Cooneyn  farsseja on käännetty yli 20 kielelle. Joensuun kaupunginteatterissa on aiemmin nähty hänen farsseistaan  Juokse lempesi edestä (2002).

 

Lue  Sanna Jääskeläisen juttu 16.10.2016 Karjalaisessa.

 

Yleisöpalautetta:
”Kaunis kiitos – oli todella nautittavaa teatteria,
kaikki näyttelijät niin loistavia  kyllä sai nauraa.” 25.10.2016″

”Helinää, helskettä, vilinää, vilskettä Smithien perheessä. Olen vakavien näytelmien ystävä, mutta kyllä hyvin tehty komedia tai farssikin menee välipalana.
Joensuun näyttelijöitä on moitittu epäselvästä puheilmaisusta, mutta nyt tulivat repliikin viimeistä äännettä myöten selvästi kuultavina. Suurkiitos siitä.
Kaiken kohelluksen jälkeen näytelmän loppu oli seesteinen ja rauhallinen. Siitä tuli hyvä oli katsojille. Ja sehän lieneekin teatterin perimmäinen tarkoitus.”
– Vuokko Juurisoja –
Lue lisää yleisöpalautetta Ticketmasterin sivuilta
http://www.ticketmaster.fi/artist/joensuun-kaupunginteatteri-esittaa-koukussa-farssi-lippuja/970635

S-Etukortti2012pieni

5 euron alennus perushintaisista lipuista eli perushintainen lippu 26 euroa, S-Etuna lippu 21 euroa, max 2 lippuetua/S-Etukortti
pe 28.10. klo 19 sekä la 29.10. klo 13 ja 17 esityksiin.

Kiertue-esitys la 3.12.2016 klo 18 Kuhmo-talo, Lentua-sali, Koulukatu 1, 88900 Kuhmo

Tutustu Teatteri + ruoka -pakettiin!

Pe 20.1.2017 klo 19 esitys on ns. tuoksuton esitys. Pyydämme, että esitykseen tuleva yleisö ei käyttäisi hajuvettä, partavettä, tuoksuvaa kosmetiikkaa tai tuoksuvia hiusten viimeistelyaineita.