• Vuoden show 2014
    QX Gay Gaala
  • Vuoden valopilkku 2013
    Suomen Seksologinen Seura

Outo Homo on erilainen rakkaustarina. Ja se tapahtui oikeasti. Omaelämäkerrallisessa monologissaan Juuso Kekkonen (kuvassa) purkaa auki muun muassa, kuinka hän on päätynyt seurustelemaan miehen kanssa, johon hän rakastui luullessaan tämän olevan nainen. Kohtuuttoman avoimuuden periaatteella rakennettu show yhdistelee spoken wordia ja stand upia, ja lopputuloksena on riemastuttava ja sykähdyttävä matka ihmismielen syövereihin. Aiheina vilahtavat niin transsukupuolisuus, polyamoria, BDSM kuin muu maailmankaikkeuskin. Kekkonen tähtää avaamaan omaa melko epätyypillistä tarinaansa tavalla, joka on niin henkilökohtainen ja rehellinen, että se muuttuu yleisinhimilliseksi.

Monologin ensi-ilta oli syksyllä 2012 Valtimonteatterissa Helsingissä. Juuso Kekkonen on sen jälkeen kiertänyt aktiivisesti pitkin Suomea esityksen kanssa. Outo Homo on ensimmäinen osa Kekkosen Iholla–monologitrilogiaa.

Katso traileri
https://www.reelhouse.org/juusokekkonen/outo-homo/outo-homo-traileri

Outo Homo on QX Gay gaalan vuoden show 2014 ja Suomen Seksologisen Seuran vuoden valopilkku 2013. Esityksestä valmistuu englanninkielinen versio keväällä 2015.

Lisätietoja osoitteesta
http://www.juusokekkonen.fi/outo-homo/

Lataa pressikuvat!