Lataa painokelpoiset kuvat täältä (zip-tiedosto).

Jaakko ja Martti ovat keski-ikäinen aviopari. Martti on sosiaalineuvoja, Jaakko työskentelee kotona keksijänä. Pariskunnan pitkäaikainen haave on toteutumassa. Heille on tulossa puolitoistavuotias adoptiolapsi.

Mutta viranomaistaholla mokaillaan. Pikku taaperon sijaan Jaakon ja Martin huusholliin tupsahtaa 15-vuotias Paavo, homokammoinen nuorisorikollinen, jota pallotellaan sijaiskodista toiseen.

Pariskunnan ja Paavon kohdatessa tyrmistys on molemminpuolinen. Ilma rätisee kun kolmikko tunnustelee yhteiselon mahdollisuuksia eikä törmäyskursseja voi välttää. Mutta kuten Jaakon pankkiautomaatin ryöstäneellä uskovaisella isotädillä on tapana sanoa:
”Kaikella on tarkoituksensa, vaikka juuri sillä hetkellä ei siltä tuntuisi.”

Teatterin moniottelija Michael Drukerin kirjoittama näytelmä sai ensi-iltansa Ruotsissa vuonna 1995 nimellä Patrik 1,5. Siitä on tullut nykykomedian klassikko, joka nauraa lempeätä naurua kaikenlaisille luutuneille asenteille.

HUOM! Näytelmän päähenkilö Paavo on 15-vuotias kiroileva nuorisorikollinen, joten esitys sisältää rankkaa kielenkäyttöä.
HUOM! Esityksessä käytetään noin 10 sekunnin ajan välkkyvää ns. strobo-valoa, joka saattaa herkimmillä aiheuttaa epilepsiaa tai migreeniä.

S-Etuesitykset

5 euroa perushintaisesta lipusta, max 2 etulippua/kortti.
La 9.3.2019 klo 17.30 esitykseen S-Etukorttihinta 17 euroa (perushinta 22 euroa)

K-Plussakortti-etu

5 euroa perushintaisesta lipusta, max 2 etulippua/kortti.
La 30.3.2019 klo 13.30 esitykseen K-Plussahinta 17 euroa (perushinta 22 euroa)

Kiertue-esitys Kiteesalissa la 23.3.2019 klo 18.
– Lippujen ennakkovaraukset ensisijaisesti sähköpostitse markus.pulkkinen@kitee.fi  tai p. 040 105 1162.

Kiertue-esitys Outokummussa, Kulttuuritalo Marita, Koulukatu 1, to 28.2.2019 klo 18.
Liput 15/10€. Liput ovelta käteisellä. Lipunmyynti aukeaa tuntia ennen esitystä.

 Keikkapaikalta edellytämme:

  • Näyttämön minimikoko: Leveys 10 m, syvyys 5 m ja korkeus 3 m.
  • Näyttämön tulee olla pimennettävissä ja yleissävyltään musta tai tumma.
  • Katsomorakenne: Nouseva katsomo yhdellä sivulla (tai kahdella, jolloin toinen sivu on katsomosta katsottuna vasemmalla) tai korotettu näyttämö. Pimennettävissä oleva tila. Tumma lattia.
  • Sähkö: Valovirta 16A
  • Pystytysaika: 6 tuntia
  • Purkuaika: 1,5 tuntia
  • Logistiikka: Tarkoitukseen sopiva logistinen väylä kiertue-auton ja näyttämön välille suurikokoisien tavaroiden siirtämiseksi
  • Kysy lisää ENSISIJAISESTI lähettämällä ajankohtatoive sähköpostiin jaana.valkila(at)joensuu.fi tai toissijaisesti soittamalla numeroon 050 409 9971.