6

Nyt on tullut aika päästä kokemaan suuria myötähäpeän tunteita yhdessä Päiväkirjaklubilla! Klubia emännöi Elisa Makkonen.

Tervetuloa nauttimaan Päiväkirjaklubin jatko-osasta!

Ensimmäinen päiväkirjaklubi onnistui niin hyvin, että yleisön pyynnöstä järjestämme Päiväkirjaklubin uudestaan to 28.4.2016 klo 18.00-20.00 Teatteriklubilla.

Kuka tahansa osallistujista voi siis lukea pätkiä omista vanhoista päiväkirjoistaan, kirjeistään, kouluaineistaan tai lausua vaikkaka vanhan runonsa. Pääasia, että tekstit ovat lukijan itse kirjoittamia. Voit ilmoittautua etukäteen klubin emännälle Elisa Makkoselle sähköpostilla elisa.makkonen(at)metropolia.fi tai puhelimella 040 0762 911. tai tulla vain kuuntelemaan ja päättää vasta paikan päällä mikäli luet jotain. Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy ja myös Teatteriravintolan palvelut ovat käytettävissä.

—–
Tapahtui maaliskuussa 2016

Teatteriklubilla järjestetään ke 9.3.2016 klo 18-20 päiväkirjaklubi, jossa kuka tahansa voi lukea ääneen omia vanhoja nuoruuden päiväkirjojaan, rakkauskirjeitään tai vaikkapa ala-asteen kouluaineitaan. Voit itse päättää kuinka pitkän pätkän luet ja mitä muistojasi avaat yleisölle. Tarkoituksena on viettää rento ilta, jossa nauretaan ja itketään vanhoille kirjoituksille.

Voit myös tulla vain paikan päälle kuuntelemaan ja päättää sitten mikäli tahdot itse lukea. Iltaan sisältyy myös vapaata keskustelua ja spontaaneja reaktioita. Klubin vetäjänä on teatterilla harjoitteluaan tekevä Elisa Makkonen.

Yleisöllä on tilaisuuteen vapaa pääsy!

Lisätietoja ja kyselyt
0400 762 911 tai
elisa.makkonen@metropolia.fi