Susanna Haaviston uuden albumin konsertti-kiertue.

30-vuotista taiteilijataivaltaan juhlivalta Susanna Haavistolta ilmestyi viime syksynä pitkän tauon jälkeen uusi albumi TÄSSÄ IÄSSÄ. Merkkipaalua ja albumia on juhlittu konsertein ympäri Suomea, ja konsertin voi kuulla Joensuun kaupunginteatterissa.

Albumin elämää moneen suuntaan peilaavia kappaleita trio on hionut huolella. Yhtye on hakenut ainutlaatuista yhteissointiaan jo vuosia ja muodostaa nyt ”pienen ison orkesterin”. Levylle on uusien laulujen lisäksi kaivettu menneisyydestä ennen levyttämättömiä kappaleita.

Sävellyksistä vastaavat Anna-Mari Kähärä ja Juha Tikka, sanoituksista Susanna Haavisto, lisäksi mukana tekstihelmet Arto Melleriltä ja Markku Salolta.

Lauluissa puhutaan taaksepäin katsomisesta, lapsuudesta, vanhuudesta, parisuhteiden kivuista ja kasvustakin. Konsertissa kuullaan myös tärkeitä lauluja vuosien varrelta sekä usein koomisiakin elämän muistoja ja tarinoita, jotka kaikki voisivat alkaa sanoilla Tässä iässä…

 

Tässä iässä ei olla enää nuoria. Tässä iässä ei olla vielä vanhojakaan. Tässä iässä on kuunneltava kuullakseen. On katsottava nähdäkseen. On ymmärrettävä ymmärtää ymmärryksen kasvavaa tarvetta.

Lue lisää
http://www.produmo.fi/tassa-iassa/