HUOM, esitys on loppunvarattu!

Terapian tarpeessa on musiikilla höystetty, elämän makuinen sessio, jossa nauruhermoja koetellaan ja tunnelautat laitetaan liikkeelle.
Elämä yllättää ja tuo yhteen kaksi naista, Aila Sydänvalon ja Kaisa Alahämärän. Toinen on terapeutti, toinen ruuhkavuosissa pyörivä perheenäiti ja vaimo. Toinen pelkää yksinäisyyttä, toinen haluaisi joskus nukkua kunnolla. Molemmille miehen kosketus on jo niin kaukainen asia, että se on melkein mahdotonta enää kuvitella. Molempien naisten elämän solmukohdat alkavat aukeilla, välillä terapeuttisesti katsoen arveluttavillakin keinoilla. Mutta oikeaako nyörit, putoaako kahleet tai löytyykö voimaeläimet ja kuka söi voisilmäpullan?
Miten nyrkkeilyhanskat, makkaravoileipä ja Lootuksen temppeli liittyvät toisiinsa? Jos elämä on mutkikasta, voiko se terapeutin luona muuttua täydeksi vuoristoradaksi? Entä miksi Ailan hame on öisin vehnäjauhoissa?

TERAPIAN TARPEESSA – elämänmakuinen musiikkikomedia antaa vastaukset näihin ja moniin muihin kimurantteihin kysymyksiin.

Aila ja Hilja pureutuvat parisuhteen hillittömään maailmaan riemastuttavalla otteella, josta jokainen löytää taatusti samaistumispintaa, oli sitten sinkku, eronnut, karannut, eksynyt, naimisissa tai ihan vaan  ihminen, joka haluaa nauttia elämästä iloineen ja suruineen.

Katso videotraileri täältä
https://www.dropbox.com/s/s18jddmonkgvybl/TERAPIANTARPEESSA.mp4?dl=0