Painokelpoiset, korkearesoluutioiset kuvat voit ladata täältä (zip-tiedosto, 120 Mt).

”Joulun lämmin, rauhaisa tunnelma syntyy yhdessä tekemisestä ja toisten auttamisesta.”

Pehmeän valkoinen lumi peittää Viirun ja Pesosen pikkuruisen talon, halkovajan, kanalan ja Pesosen rakkaan verstaankin. Joulu tekee tuloaan ja se pistää erottamattoman parivaljakon, Viiru-kissan ja Ukko-Pesosen, touhuihin aivan uudenlaista vipinää. Vaan kuinka ollakaan, tulee muutamakin mutka matkaan ja joulu Pesosen tuvassa on vaarassa. Kuka oikein käy kaupassa? Kuka kokkaa joulun ruuat ja leipoo mehevät piparit? Kuka siistii tuvan joulun tulla? Entäs’ sitten joulukuusi? Miten se joulupukkikaan löytää perille tällaiseen tupaan – tai entäs’ jos ei koko pukkia ole olemassa ollenkaan?

Koska pukin saapumisesta ei ole takeita, päättää Pesonen aloittaa supersalaisen nikkarointiprojektin verstaallaan. Vaikka ukon ja kissan jouluvalmistelut eivät aivan kommelluksitta ja keppositta suju – on joulu ihmeiden aikaa ja ihmeiden aikaan on ihan kaikki mahdollista.

Hauska ja tunnelmallinen Viirun ja Pesosen joulu pohjautuu Sven Nordqvistin rakastettuihin lastenkirjoihin. Tämä näytelmä tuo taatusti hyvän mielen ja joulutunnelman niin pienelle kuin isommallekin katsojalle.

YLEISÖPALAUTETTA:
”Tosi ihana esitys, ihan huippu!”
”Tykkäsin tosi paljon!”
Kiitos esityksestä!” Veeti 5 v.
”Viirun ja pesosen (ja rotan ym..) aikaansaama kesto hymy kesti eilen kotiin asti 😀 Mikä tunnelma Vau!!!! KIITOS!”

Tutustu VisitKarelian jouluretkipakettiin täältä!

Liperin  kulttuurin virran tilausnäytännöt
pe 18.11. klo 10
ti 22.11. esitys klo 11.45
to 15.12. esitys  klo 10