‘Burnt Out’ tanssiteatteriesitys muuttuvasta ilmastostamme

Puhetta ja liikettä yhdistävä esitys vie meidät Penny Chivasin kokemuksiin perustuvalle matkalle, joka kulkee aiempien Australian maastopalojen halki palojen syttymisestä kohti niiden aiheuttamaa tuhoa ja tunnemaisemaa.

Musiikkiin on yhdistetty Mustaksi kesäksi nimetyn maastopalokauden ääniä: hälytyssireeneiden ääniä matkivia harakoita, tulen mustaksi värjäämistä taivaista varoittavien sireenien huutoa ja taivaalla pyörivien helikoptereiden ääniä. Paul Michael Henryn alkuperäissävellys punoutuu yhteen Great Snakesin koruttomaan valaistukseen.

Mennyttä ja tulevaa, faktoja ja yksilön kokemusta yhdistelevä esitys on samanaikaisesti sekä intiimi, omakohtainen tarina että universaali pohdinta muuttuvasta ympäristöstämme.

 

Yksin Sateessa – Joensuun nykytanssifestivaali 23.–25.11.2023 JOENSUU

Yksin sateessa – Joensuun nykytanssifestivaali on itäsuomalaisten, valtakunnallisten ja kansainvälisten tekijöiden kohtaamispaikka Joensuussa. Yksin sateessa -nykytanssifestivaali esittelee vuosittain korkealaatuisen ja monimuotoisen katsauksen nykytanssiin Joensuussa.

Festivaalin monivuotisia yhteistyökumppaneita ovat olleet Joensuun kaupunginteatteri, Taidekeskus Ahjo ja Riveria tanssin koulutus.

Lue lisää ja varaa liput tästä!

Rooleissa

ESITTÄJÄ Penny Chivas

Työryhmä

KOREOGRAFIA JA TEKSTI Penny Chivas
MUSIIKKI Paul Michael Henry
VALOSUUNNITTELU Design Great Snakes (David Bowes)
KUVAT Stillmotion/Brian Hartley

Esityskuvat


Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!