Vaarallisten suhteiden viimeisiin esityksiin on polkaistu äkkilähtötarjous KAKSI PERUSLIPPUA YHDEN HINNALLA eli 30 eurolla*!

Esitys tuo Joensuun kaupunginteatterin suurelle näyttämölle pukuloistoa ja suuria tunteita. Katsojapalaute: ”Hienosti toteutettu, roolit nautittavasti luotu, tempaisi mukaansa eli hyvä esitys.” Lue lisää tästä!

VIIMEISET ESITYKSET
KE 17.5. klo 18.00

PE 19.5. klo 18.00
LA 20.5. klo 13.00
LA 20.5. klo 17.00 – esityksen jälkeen Joensuun Teatterikerhon toimittamat palkitsemiset 

Osta liput Carelicum palveluista, teatterin ovilipunmyynnistä tai Lippu.fi-verkkokaupasta! 

*Tarjoushinta lasketaan peruslipun hinnasta eli teatterilipun kappalehinta on 15 euroa. Muita alennuksia ei tarjouksen yhteydessä voi käyttää. Maksun voi suorittaa myös lahjakortilla tai käyttää kulttuurietua oman lippuosuutensa maksamiseen. 

Katso myös

Vaarallisia suhteita

Vaarallisia suhteita perustuu De Laclos'n klassisen romaanin Les Liaisons Dangereuses näyttämösovitukseen. Se on jäätävän kylmä ja hehkuvan kuuma draama seksistä, vallasta ja manipuloinnista, jonka viileän älyllisyyden alla liekehtii kiihkeä, tuhoava intohimo.

Vaarallisia suhteita ensi-iltaan – suuria tunteita ja pukuloistoa teatterin keväässä

Suuria tunteita ja pukuloistoa Joensuun kaupunginteatterin keväässä. Vaarallisia suhteita saa ensi-iltansa keskiviikkona 22.2.2023 kello 17 Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä. 

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.