Kaikki hienot jutut -näytännöt esitetään normaalisti maanantaina 6.5. kello 13.30 ja tiistaina 7.5. kello 13.30 Muikku-salissa, vaikka Joensuun pääkirjasto on muuten suljettu.

Sisään- ja uloskäyntinä on pääkirjaston pääoven viereinen sivuovi osoitteessa Koskikatu 25. Ovilipunmyynti alkaa tuntia ennen esityksen alkamista.

Esityksessä käsitellään mielen ongelmia lämmöllä ja hetkittäin kevyen humoristisellakin otteella. 7-vuotias tyttö yrittää toiveikkaasti piristää vaikeasti masentunutta äitiään, joka on yrittänyt itsemurhaa. Syntyy lista kaikista elämänarvoisista asioista maailmassa: on jäätelö, taskulamppuhippa tai se kun naurattaa niin, että maito suihkuaa nenästä. Tytön varttuessa aikuiseksi lista kasvaa tuhansien elämänmyönteisen hienojen juttujen mittaiseksi.  

Näytelmän on kirjoittanut brittiläinen kirjailija Duncan Macmillan ja irlantilainen stand up -koomikko Jonny Donahoen. Sen on suomentanut Ilja Peltonen ja Mari Lehtonen.

Kaikki hienot jutut –esitys on Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistossa 30.5.2024 saakka. Esitys on tilattavissa kiertueelle syysnäytäntökaudella 2024. 

Katso myös

Kaikki hienot jutut

7-vuotias tyttö yrittää toiveikkaasti piristää vaikeasti masentunutta äitiään, joka on yrittänyt itsemurhaa. Syntyy lista kaikista mahtavista jutuista maailmassa. Duncan Macmillanin monologi Kaikki hienot jutut on yhteisöllinen kokemus.

Kaikki hienot jutut -monologi etsii pieniä elämänarvoisia asioita

Näyttelijä Anna Ojanteen ja yleisön yhdessä rakentama "Kaikki hienot jutut" ensi-illassa keskiviikkona 3.4.2024 kello 17.30 Joensuun pääkirjaston Muikku-salissa.

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.