Joensuun kaupunginteatterin syyskausi on pian alkamassa erityisjärjestelyin yleisöturvallisuuden takaamiseksi. Teatteri on myös tehnyt muutoksia syksyn 2020 ohjelmistoon koronapandemian vuoksi. 

Ulla Tapanisen vierailuesitys “Lava-ammuntaa VI” on jouduttu perumaan. Tapanisen oli tarkoitus esiintyä suurella näyttämöllä tiistaina 6. lokakuuta. Lipun jo ostaneet asiakkaat voivat palauttaa lippunsa Carelicumin asiakaspalveluun joulukuun loppuun mennessä. Syksyn toinen vierailuesitys “Lisää saikkua, kiitos!” toteutuu normaalisti 19. marraskuuta kello 17 ja 20. 

Loppuvuodelle suunniteltu “Viirun ja Pesosen joulu” vaihtuu uuteen koko perheen joulunäytelmään “Kukko, Rotta ja Millakissa joulunajan tunnelmissa”. “Viirun ja Pesosen joulu”-näytelmään ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavaan näytelmään tai lipun voi palauttaa Carelicumin asiakaspalveluun. Uuden joulunäytelmän ohjaa Iiristiina Varilo.

Avoimet harjoitukset maakuntapäivässä

Uutena lisäyksenä syksyn toimintaan tulee maakuntapäivä 29.8., jossa teatteri on mukana avoimin harjoituksin. Avoimet harjoitukset alkavat kello 15, jolloin suurella näyttämöllä harjoitellaan näytelmää “Kätkäläisen vanhat päivät – tarina mustasta koirasta” ja pienellä näyttämöllä näytelmää “Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä”.

Tapahtumaan on ilmoittauduttava ennakkoon 28.8. kello 15 mennessä. Ilmoittaudu ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen teatteri@joensuunteatteri.fi tai puhelimitse numeroon 050 437 0970 arkisin kello 12-15.

Turvaohjeistus yleisölle

Koronapandemiatilanne on huomioitu teatterissa sekä henkilökunnalle että yleisölle laadituin turvallisuusohjeistuksin. Katsomopaikkojen määrää on rajattu turvavälit huomioidenYleisöohjeistus on kokonaisuudessaan esillä teatterin verkkosivuilla osoitteessa https://www.joensuunteatteri.fi/ajankohtaista/yleisoohjeistus/ .

Syksyn ensimmäiset ensi-illat ovat “Korot kattoon eli valmennusta ja viettelyksiä” 11.9. sekä “Kätkäläisen vanhat päivät – tarina mustasta koirasta” 12.9.

Lue lisää

Lisätietoa näytelmästä “Kukko, Rotta ja Millakissa joulun ajan tunnelmissa”: https://www.joensuunteatteri.fi/ohjelmisto/kukko-rotta-ja-millakissa-joulunajan-tunnelmissa/

Lisätietoa maakuntapäivän avoimista harjoituksista: https://www.joensuunteatteri.fi/ajankohtaista/avoimet-harjoitukset-maakuntapaivassa-29-8-2020/

Yleisöohjeistus: https://www.joensuunteatteri.fi/ajankohtaista/yleisoohjeistus/

Lisätietoja antavat: 

Teatterinjohtaja Iiristiina Varilo, 050 464 8245iiristiina.varilo@joensuunteatteri.fi 

Tiedottaja Heini Myller, 050 344 8140, heini.myller@joensuunteatteri.fi