Olipa kerran itäisessä Suomessa pikkuinen, punainen mökki pienen lammen rannalla suuren ja sankan kuusimetsän keskellä. Tämä mökki oli siitä erikoinen mökki, että siellä ei asunut yhden ainutta ihmislasta.

Tätä pientä punaista mökkiä suuren kuusimetsän keskellä, pikkuisen lammen rannalla asuttivat nimittäin eläinlapset Kukko, Rotta ja Millakissa sulassa sovussa tai ei nyt ehkä ihan aina niin kovin sulassa sovussakaan. Yhdessä kuitenkin.

Eräänä talvisena pakkasaamuna, kun ensilumi oli vihdoin yöllä satanut maahan, heräsivät pienet eläinystävämme Kukko, Rotta ja Millakissa aivan yhtä aikaa sekä ehkä myös hieman hätkähtäen tuohon mukavaan mutta myös säikähdyttävään ajatukseen, että jouluhan oli jo aivan nurkan takana.

Tämähän siis oli toki oikein mukavaa, mutta melko lailla säikähdyttävää, koska mitään, ei kerta kaikkiaan yhtikäs mitään, jouluvalmisteluita ollut vielä laitettu alulle saatikka aloitettu. Mikäs nyt neuvoksi?

Uuden joulunäytelmän ohjaa ja lavastuksen suunnittelee Iiristiina Varilo.

Perhelipulla teatteriin

Perhelipulla esitykseen pääsee enintään viisi henkeä. Perhelipun hinta on 54 euroa. Lippuja voi ostaa Carelicumista ja teatterin ovilipunmyynnistä.

Korvaa näytelmän “Viirun ja Pesosen joulu”

“Kukko, Rotta ja Millakissa joulunajan tunnelmissa” korvaa syyskaudelle 2020 alun perin suunnitellun joulunäytelmän “Viirun ja Pesosen joulu”. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan korvaavaan näytelmään. Lisätietoa: https://www.joensuunteatteri.fi/ajankohtaista/muutoksia-teatterin-syksyyn-ohjelmistoon-uusi-koko-perheen-joulunaytelma/

Rooleissa

Millakissa – Maria Karhapää
Rotta – Anna Ojanne
Kukko – Olli-Kalle Heimo
Tontut – Anssi Pennanen ja Juha Kerkkonen

Työryhmä

Ohjaaja: Iiristiina Varilo
Koreografi: Kalle Pulkkinen
Lavastussuunnittelu: Iiristiina Varilo
Pukusuunnittelu: Saara Jolkkonen
Valosuunnittelu: Asko Heiskanen
Äänisuunnittelu: Petri Kettunen
Tarpeistonvalmistaja: Tuula Hakulinen ja Tuija Lehtinen
Kampaaja-maskeeraaja: Sanna Sahlman
Järjestäjä: Juha Kokko
Kuiskaaja-tarpeistonhoitaja: Laura Valkonen
Näyttämömestari: Anssi Pennanen
Näyttämömies: Juha Kerkkonen
Puvustuksen toteutus: teatterin puvusto
Lavastuksen toteutus: teatterin lavastamo