Joensuun kaupunginteatteri ja PKO:n ravintolat, Aittaranta, Bistro Heili ja Torero, jatkavat yhteistyötä keväällä 2023 paketoimalla teatteri- ja ruokaelämykset samaan iltaan.

Koe klassinen My Fair Lady Joensuun kaupunginteatterin tulkitsemana yhdessä uniikin, Aittarannan tyyliin suunnitellun musikaalimenun kanssa. Show & Dinner saatavilla ravintola Aittarannassa la 4.3. ja la 25.3. – teatteriesitys alkaa molempina päivinä klo 17. Lue lisää ja varaa tästä!

Vietä ilta 39 askelta -dekkariparodian ja hyvän ruoan parissa. Varaa kevään ravintola- ja teatteripaketti PKO:n ravintola Bistro Heilistä la 28.1. – teatteriesitys alkaa kello 17. Lue lisää ja varaa täältä!

Dekkariparodia 39 askelta -esitys ja Toreron menu la 11.2. – teatteriesitys alkaa kello 13. Lue lisää ja varaa täältä!

Katso myös

39 askelta

John Buchanin kirjaan ja Alfred Hitchcockin elokuvaan perustuva parodia 39 askelta sijoittuu 1930-luvulle. Siitä löytyvät agenttitarinoiden kaikki piirteet höystettynä nopeilla roolivaihdoilla ja hauskoilla teatterillisilla kikoilla.

My Fair Lady

My Fair Lady on todellinen klassikko, jonka tarinan jokainen aika voi kirjoittaa uudelleen. Joensuun kaupunginteatterin näyttämöllä nähdään nuoren naisen kasvukertomus.

Yhteystiedot

Saapumisohjeet ja Joensuun kaupunginteatterin yhteystiedot.