Joensuun Teatterikerho ja Pohjois-Karjalan Teatteriyhdistys palkitsivat toukokuun aikana apurahoilla ja stipendeillä teatterilaisia.  

Teatterikerho palkitsee vuosittain myös parhaat suoritukset Jokamies-patsaalla, joka tänä vuonna luovutettiin Pikku vampyyrin lavastussuunnittelusta vastanneelle Iris Roudalle.

– Perusteluina on Pikku vampyyri -näytelmän näyttävä ja komea, aiheeseen sopiva ja toimiva lavastussuunnittelu, Joensuun Teatterikerho ry:n puheenjohtaja Sakari Mikkilä sanoo. 

Teatterikerho jakoi lisäksi apurahoja opintoihin, kursseihin ja matkoihin. Apurahan saivat näyttelijät Maria Karhapää, Minna Maaria Virtanen, Olli Haataja ja Joni Kuokkanen, apulaispuvustonhoitaja Sanna Tarvainen sekä teatterin toimiston tiimi. 

Stipendit myönnettiin näyttelijöistä Maria Karhapäälle, Petteri Rantatalolle, Anna Ojanteelle, Minni Gråhnille ja Hannes Mikkelssonille, teatterikampaaja-maskeeraaja Sanna Sahlmanilleapulaispuvustonhoitaja Sanna Tarvaiselle sekä ohjaaja Piia Peltolalle. 

Pohjois-Karjalan Teatteriyhdistys myönsi 3 500 euroa apurahoja opintorahastostaan. Apurahoja opintoihin saivat näyttelijät Minni Gråhn, Joni Kuokkanen ja Minna Maaria Virtanen ja Hannes Mikkelsson sekä Tampereen Teatterikesään ohjaaja Piia Peltola ja teatterin toimiston tiimi. 

 

Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Pikku vampyyri

Ilkikurisen hauska fantasiaseikkailu kertoo vampyyripojan ja ihmispojan erityisestä ystävyydestä ja mielikuvituksen voimasta.

Pikku vampyyri ensi-iltaan 27. huhtikuuta 

Koko perheen fantasiaseikkailu PIkku vampyyri kertoo rajat ylittävästä ystävyydestä.