Seela Sellan elämäntarinaa avaava ”Ihan Seelana” korvaa toisen Sellan ja Roineen ”Rakkauskirjeitä”-esityksistä

Miten tavallisesta Seela Virtasesta varttui yksi Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella? Tästä on mahdollisuus kuulla ensi vuoden toukokuussa, kun Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma “Ihan Seelana” nähdään Joensuun kaupunginteatterin suurella näyttämöllä.

Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela Sella ja ohjaajana tunnettu Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Sellan elämäntarinaa ja työtä. Sella ja Paukkunen ovat tunteneet toisensa vuodesta 1973 ja työskennelleet paljon yhdessä. Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia, ja Sella tarjoaa myös pieniä näytteitä taiteestaan.

Vierailuesitys korvaa toisen aiemmin julkistetuista Seela Sellan ja Esko Roineen “Rakkauskirjeitä”-esityksistä, joiden oli tarkoitus toteutua teatterilla 20.5. ja 21.5.2022. Jälkimmäinen esitys on jouduttu valitettavasti perumaan. “Rakkauskirjeitä” nähdään siis suurella näyttämöllä 20.5.2022 kello 18. Peruuntuneeseen esitykseen ostetut liput voi halutessaan vaihtaa tai palauttaa Carelicumin lipunmyynnissä.

“Ihan Seelana”-esitys on suurella näyttämöllä lauantaina 21.5.2022 kello 14. Liput ovat myynnissä verkkokauppa Ticketmasterissa ja Carelicumissa. Tutustu esitykseen ja osta lippusi!

Katso myös

Lipunmyynti

Katso teatterilippujen hinnat ja osta pääsylippusi elämysten pariin Suomen itäisimpään ammattiteatteriin.

Yritykset ja ryhmät

Teatteri on hauskaa yhdessä! Katso edut ja mahdollisuudet ryhmille ja yrityksille.