Vierailuesitys!

Ihan Seelana on Seela Sellan elämän ympärille rakennettu teatteritapahtuma. Esityksen ytimenä on haastattelu, jossa Seela Sella ja Kari Paukkunen käyvät yhdessä läpi Seelan elämäntarinaa ja työtä. Seela ja Kari ovat tunteneet toisensa vuodesta 1973 ja siitä lähtien myös työskennelleet paljon yhdessä.

Tarinoinnin lomassa näytetään videokatkelmia Leena Tammisen kirjoittamista Seelan esityksistä Seela Sella seisaallaan, Ottaa sydämestä, Seela Sella ja Pieni eläin ja Yhtä matkaa. Seela tarjoaa myös joitakin pieniä näytteitä taiteestaan.

Paitsi työstä, puhutaan myös Seelan lapsuudesta, opiskelusta ja avioliitosta. Kaiken kaikkiaan katsojilla on tilaisuus nähdä ja kuulla, miten tavallisesta pienestä Seela Virtasesta varttui yksi Suomen rakastetuimmista näyttelijöistä ja teatteritaiteen kunniatohtori Seela Sella.

Valovoimainen ja rakastettu näyttelijä Seela Sella on esiintynyt yli 50 vuotta kestäneen uransa aikana muun muassa Suomen Kansallisteatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa, Tampereen Komediateatterissa ja Teatteri Jurkassa. Seela on pitänyt myös monologi-iltoja sekä laulu- ja lausuntailtoja ja häntä on nähty useissa suomalaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa.

Rooleissa

Näyttämöllä Seela Sella ja Kari Paukkunen

Työryhmä

Tuotanto: KP-Ideat Oy / Kulttuurikone


Katso myös

Toukokuussa uppoudutaan Seela Sellan elämäntarinaan

Vierailuesitys korvaa toisen aiemmin julkistetuista Seela Sellan ja Esko Roineen “Rakkauskirjeitä”-esityksistä.