Huom. Ulla Tapanisen vierailuesitys “Lava-ammuntaa VI” on jouduttu perumaan. Tapanisen oli tarkoitus esiintyä suurella näyttämöllä tiistaina 6. lokakuuta. Lipun jo ostaneet asiakkaat voivat palauttaa lippunsa Carelicumin asiakaspalveluun joulukuun loppuun mennessä. Lisätietoa: https://www.joensuunteatteri.fi/ajankohtaista/muutoksia-teatterin-syksyyn-ohjelmistoon-uusi-koko-perheen-joulunaytelma/

”Aina sanotaan, että taiteilijan pitäisi uudistua. Minä en uudistu! Vanhassa vara parempi!”, toteaa Ulla Tapaninen.

Ulla Tapanisen Lava-ammuntaa VI on näyttelijän rakastetun esityssarjan kuudes itsenäinen jatko-osa, joka sai ensi-iltansa Ryhmäteatterissa syksyllä 2019. Ympäri Suomea kiertävässä esityksessä Tapaninen tarttuu tyylilleen uskollisesti arjen ilmiöihin.

Luvassa on hillitöntä six pack -komiikkaa ja teräviä huomioita jo yli 40 vuotta suomalaisia viihdyttäneen taiteilijan näkökulmasta. Tämä on nähtävä!

Laulaja, koomikko ja ääninäyttelijä Ulla Tapaninen

Laulaja, koomikko ja ääninäyttelijä Ulla Tapaninen tunnetaan vahvana naisnäyttelijänä, jolta sujuvat sekä koomiset että vakavat roolit. Hän on myös yksi suomalaisen standup-komiikan edelläkävijöitä.

Elokuvissa Ulla Tapaninen on nähty muun muassa Pakastaja-Elvin roolissa kolmessa Risto Räppääjässä ja äänensä hän on antanut muun muassa Muumimammalle ja Pienen merenneidon Ursulalle.

Rooleissa

Ulla Tapaninen

Työryhmä

Lavalla: Ulla Tapaninen
Käsikirjoitus: Raila Leppäkoski ja Ulla Tapaninen
Ohjaus: Raila Leppäkoski