Hillitön lastennäytelmä outolasta

On tullut aika raottaa Outolan tunnetuimpien veljesten, pienten suurmiesten, elämän salaisuuden verhoa. Tatu ja Patu, elämä ja teot  -lastennäytelmä perustuu palkittuun ja suosittuun Aino Havukaisen ja Sami Toivosen kirjasarjaan. Näyttämölle saapuvat Nouhau-säätiön Noubel-mitalipalkitut tutkijat Tatu ja Patu.

Paljastuksia Tatun ja Patun lapsuudesta

Kuinka heistä tuli keppi-ihmisharrastajia ja kuinka vaikea oli Tatuja Patun teini-ikä?  Millainen on Outola – ihanuuksien ihmemaa – heidän itsensä kertomana ja muiden kuvittelemana? Tatuja Patun lapsuudesta kerrotaan totuuksia ihmisjärjelle käsittämättömin keinoin, kaikkien asioiden todenperäisyyttä ei kuitenkaan ole kyetty täysin varmistamaan.

Turkulaisen Linnateatterin lastennäytelmä on pullollaan hauskoja hetkiä, outoja asioita, riemukasta musiikkia ja ennennäkemättömiä paljastuksia. Esitys sisältää myös outoja aakkosia.

Rooleissa

Nestori Kyyrä
Kalle Tulander

Työryhmä

ALKUPERÄISTEOS Aino Havukainen ja Sami Toivonen
DRAMATISOINTI JA OHJAUS Sami Rannila
TUOTANTO Linnateatteri


Katso myös

Ohjelmisto

Tutustu Joensuun kaupunginteatterin ohjelmistoon.

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!

Syksyn 2022 ohjelmisto on julkaistu

Joensuun kaupunginteatterin teatterisyksy 2022 on monipuolinen. Syysohjelmisto sisältää klassikkomusikaalin My Fair Ladyn, 39 askelta - mysteerikomedian ja Lapin sodan aikaan sijoittuvan Lempi -draaman ja paljon muuta.