Herra Timofejev on kuvataiteilija, näyttelijä, runoilija, keksijä, taivaanrannanmaalari ja muutenkin hieno mies. Hän rakastaa tarinan iskemistä, venäläisiä klassikoita, runoutta, slaavilaisia sävelmiä ja gruusialaista teetä.

Koska Herra Timofejevin mielikuvituksen lento nostaa hänet usein korkealle irti maasta, on onni, että hänellä on aina rinnallaan uskollinen apulaisensa Ljudmila.  Sivuhuomautuksena mainittakoon, että Ljudmila on myös ainoa ihminen koko maailmassa, joka osaa valmistaa ja tarjoilla gruusialaista teetä niin kuin se Herra Timofejevin mielestä tulee valmistaa ja tarjoilla. Herra Timofejev on asiasta hyvin tarkka vaikka gruusialaiset eivät hänen kanssaan samaa mieltä olekaan.

Herra Timofejev haluaa nyt kutsua sinut, aivan, juuri sinut, viettämään kanssaan iltaa. Gruusialaisen teen lisäksi illan isäntä lupaa tarjoilla teille vierailleen kaikkia muitakin rakastamiaan asioita: tarinoita, klassikoita ja sävelmiä slaavilaiseen tapaan. Ja illan teetarjoilusta, ja hieman muustakin, vastaa tietenkin itseoikeutetusti Herra Timofejevin uskollinen palvelija Ljudmila.

Tietoa pyörätuolipaikoista

Katso video!

KRITIIKIT
Lue Kimmo Nevalaisen kritiikki 23.2.2018 Karjalaisesta
Lue Irene Taipaleen kritiikki 28.2.2018 Heilistä
Pentti Straniuksen blogikirjoitus

KIERTUE-ESITYKSET
Teetä Timofejevin kanssa –esitys on tilattavissa Pohjois-Karjalaan hintaan 970 euroa,  Pohjois-Karjalan teatteriyhdistyksen jäsenkuntien alueelle 870 eurolla ja Pohjois-Karjalan ulkopuolelle alkaen 1 050 e.

Tiedustele vapaana olevia kiertueaikoja jaana.valkila@jns.fi tai p. 050 409 9971.

Esityksen tekniset vaatimukset esitystilalle:
– maksimikatsojamäärä/esitys 100 hlö
– esityksen pystytys vie n. 4 tuntia ja purku n. 1 tunnin, huomioittehan tämän esityspaikan varauksessa
– lavastuksen edellyttämän tilan mitat: n. 7 m leveyttä, n. 5 m syvyyttä ja n. 3 m korkeutta
– lastausväylän oven tulee olla vähintään 1,20 m leveä
– esitystilan tulee olla pimennettävissä
– sähkö 2x SUKO16A

Kiertue-esitykset:

  • Tohmajärvellä la 14.4.2018 klo 14 Tietäväisen koululla
  • Kiteellä ma 7.5.2018 klo 19 Kitee-salissa