Nauti teatterin lisäksi kuvataiteesta! Teatteriesitysten aikana toisen ja neljännen kerroksen yleisölämpiöissä on esillä vaihtuva taidenäyttely, jonka toteutamme yhteistyössä Joensuun Taiteilijaseuran kanssa. Näyttelyiden teemat liittyvät teatteriesityksiimme. 

Olet tervetullut katsomaan näyttelyitä esitysten aikana! Tarkista esitysajat esityskalenteristamme.

KEVÄTkauden 2023 taidenäyttelyt

Joensuun Taiteilijaseuran vapaapääsyiset näyttelyt teatterin yleisölämpiöissä esitystoiminnan aikana. 

Iso Paha Susi 
PAHAA SUTTA KEN PELKÄISI 
Petri Halttusen akryylimaalauksia
29.4.–1.6.2023
2. krs lämpiö

Petri Halttunen (s. 1964) on kotoisin Kristiinankaupungissa, hän asuu nykyään Savitaipaleella. Halttunen on koulutukseltaan Taiteen maisteri (Lapin yliopisto 1997) ja ammatiltaan kuvataiteilija ja kuvataideopettaja sekä musiikintekijä. Kuvataide nimimerkkinä Valma Art Finland.
Lue lisää tästä!

 


MIE PÄÄSIN SIITÄ YLI
Outi Piiroisen pienoisveistoksia
21.4.–20.5.2023
4. krs yleisölämpiö 

Outi Piiroinen on Joensuun maaseutualueella, Tuupovaaran pitäjän, Koveron kylässä asuva kuvataiteilija. Piironen on omien sanojen mukaan ensisijaisesti piirtäjä, vaikka työskenteleekin monipuolisesti erilaisten tekniikoiden parissa ja usein materiaalilähtöisesti myös kierrätysmateriaaleja hyödyntäen. 

Lue lisää tästä!


 

Vaarallisia suhteita
VIETTELYKSIÄ
Juhani Tuomen öljyvärimaalauksia
21.2.–25.4.2023
2. krs lämpiö 

Juhani Tuomi (s.1983 Tampere) on Joensuussa asuva ja työskentelevä tamperelainen taidemaalari. Tuomi on valmistunut kuvataiteen maisteriksi Kuvataideakatemian maalauksen osastolta vuonna 2010 ja kuvataiteilijaksi (AMK) Tampereen ammattikorkeakoulusta kuvataiteen koulutusohjelmasta vuonna 2007. 

Lue lisää tästä!


 

Hirvimetsä
MITÄ SÄ OOT – KUKA SIE OOT?
Sanni-Maaria Puustisen suurikokoisia piirustuksia
18.2.–17.4.2023
4. krs lämpiö 

Sanni-Maaria Puustinen on pohjoiskarjalainen kuvataiteilija, joka on myös perinteentutkimuksen maisterivaiheen opiskelija Itä-Suomen yliopistossa.

Lue lisää tästä!


Katso myös

Esityskalenteri

Katso esityskalenterista tulevat näytännöt ja osta lippusi!

Teatterilla esillä Juhani Tuomen ja Sanni-Maaria Puustisen taidetta

Joensuun kaupunginteatterilla on avattu Sanni-Maaria Puustisen ja Juhani Tuomen kuvataidenäyttelyt. Näyttelyt toteutetaan yhdessä Joensuun Taiteilijaseuran kanssa. 

Outi Piiroisen pienveistokset esille teatterin lämpiöön

Kuvataiteilija Outi Piiroisen pienveistosnäyttely avataan Joensuun kaupunginteatterin pienen näyttämön lämpiöön. Se on avoinna esitystoiminnan aikana 21.4.–6.5.2023.