Tylsistyttääkö, kököksyttääkö, marmatuttaako? Käynnistetäänpä raketti ja matkataan kohti jännittäviä sanaseikkailuja!

Pim ja Pam ovat vallattomia erikoisveikkosia, jotka osaavat muuttaa sanoja hassusti aivan toisinpäin! He matkaavat avaruusaluksellaan maapallolle ja tupsahtavat keskelle totisesti turisevan Virallisen henkilön vaatekaappia.

Ihmiset tuntuvat ensikättelyssä kummallisilta, ohjekirjansa sääntöjen kangistamilta olioilta – kaikki sanatkin sanotaan aina samalla tavalla. Vaikka oikeasti kaikella on monta merkitystä!

Saattaa rohkaista suomen kielellä leikittelyyn

Pim Pam pallomaakailuseik on hauskasti leikittelevä, teatterillinen kertomus, joka antaa lapsille tilaisuuden nauttia erilaisten äänteiden mieleen tuomista väreistä, mauista ja rytmittelystä.

Samalla se kertoo erilaisten ajattelutapojen hyväksymisestä yli planeettarajojen ja siitä, että elämässä ei tarvitse hallita kaikkea, kokeilla ja erehtyäkin saa. Maailmaa, ihmisiä ja ympäristöä rohkaistaan tutkimaan hassutellen, ällistellen ja pällistellen.

Varoitus: tämä klovneriasta innoittunut esitys saattaa rohkaista käyttämään suomen kieltä leikkisästi!

“Muista myhy. Havaitsen hymyn!”

PERHELIPULLA TEATTERIIN

Perhelipulla esitykseen pääsee enintään viisi henkeä. Perhelipun hinta on 45 euroa. Lippuja voi ostaa Carelicumista ja teatterin ovilipunmyynnistä.

Joensuun Taiteilijaseuran taidenäyttely

Joensuun Taiteilijaseuran näyttely Muista myhy! on esillä neljännen kerroksen yleisölämpiössä esitystoiminnan aikana 18.9.2021-23.1.2022. Lisätietoa tulossa.

Rooleissa

Olli Haataja
Markku Maasilta
Minna Maaria Virtanen
Joni Kuokkanen

Työryhmä

Käsikirjoitus: Johanna Peltonen ja Hanna Ryti
Ohjaus: Piia Peltola
Pukusuunnittelu: Ella Aresvuo, vierailija